ÇERKEŞLİ HEMŞEHRİLERİME VEDA

Çerkeş’te doğan, yaşayan, çalışan ve üreten aziz hemşehrilerim,

2021 yılından beri 5 yıldır Çerkeş’te Pir-i Sâni Seyyid Mustafa Çerkeşî ve Demirci Şeyh’in torunlarına hizmet etmenin heyecanını yaşadık. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışma arkadaşlarıyla, mahalli idarelerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla güzel bir iş birliği ve koordinasyonla Çerkeş’e katkıda bulunmaya çalışıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile 17 Haziran 2026 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında Emir Osman Bulgurlu'ya Ankara Vali Yardımcılığı görevi tevdi edilmiştir. Bu anlamlı görevi layık gören Cumhurbaşkanına ve İçişleri Bakanına şükranlar sunuldu. Tevdi edilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi, millete ve devlete karşı en güzel şekilde ifa etmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesile ile yaklaşık beş yıldır görev yapmaktan onur duyulan Çerkeş Kaymakamlığı görevinden ayrılınıyor.

Ankara’da bir kapının olduğunu bilmenizi isterim. Haklar helal ediliyor, vatandaşların da haklarını helal etmesi temenni ediliyor. Allah’a emanet olun, kalın esenlikle.

Emir Osman BULGURLU - Çerkeş Kaymakamı

Ankara Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, 26 Haziran 2026 Cuma günü saat 14.30’da Hükümet Konağı önünde ilçeden ayrılışını gerçekleştirecektir.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Babalar Gününüz Kutlu Olsun!
Sonraki Haber Sayın Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu İlçe Müftülüğü Personelini Başarı Belgesi İle Ödüllendirdi

Yorum Yap