30 Ağustos Zafer Bayramı ve ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla Demirci’de fener alayı düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı önünden başlayan yürüyüş, Hükümet Konağı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu. Ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyüşe katılan vatandaşlar, milli birlik ve beraberlik coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirilen fener alayına Kaymakam Fatih Bayram, Belediye Başkanı Erkan Kara, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fener alayında yaşanan coşku, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gururunu ve Demirci’nin kurtuluşunun 104. yıl dönümünün anlam ve önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş, ilçede birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren unutulmaz görüntülere sahne oldu.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Demirci Kurtuluş Festivali Kortej Yürüyüşü Başladı
Sonraki Haber Demirci'de 30 Ağustos ve Kurtuluş Günü Kutlamaları

Yorum Yap