Denizli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde göreve yeni başlayan 40 itfaiye memuru ile bir araya geldi. Şehrin huzur ve güvenliği için canla başla çalışacak olan yeni personelin heyecanına ortak olan yetkililer, “Bu kutsal görevde her bir arkadaşımızın Denizli için büyük bir özveriyle çalışacağına inancımız tamdır. Şehrimiz size emanet” dedi.
18.02.2026
40 itfaiye memuru göreve başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini en üst düzeyde sağlamak amacıyla itfaiye teşkilatını genç ve dinamik kadrolarla güçlendirdi. Bu kapsamda 40 yeni itfaiye memuru, ilk kez adil ve şeffaf bir sınav sürecinin ardından zorlu bir eğitim sürecine başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenlenen programda yeni itfaiye erleri ile bir araya geldi. Buluşmada yetkililere Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Başkurt ve İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı da eşlik etti.

Yetkililer: “Şehrimiz size emanet”

Programda yeni mesai arkadaşlarına hitaben bir konuşma gerçekleştiren yetkililer, “İtfaiye teşkilatımız, belediyenin en hayati birimlerinden biri. Bugün aramıza katılan 40 genç arkadaşımızın gözlerindeki heyecanı görüyoruz. Fedakarlık, cesaret ve yüksek sorumluluk gerektiren bu onurlu görevi layıkıyla yerine getireceklerinden hiç şüphemiz yok. Şehrimizin huzuru ve güvenliği artık sizlerin de omuzlarında” ifadelerine yer verdi. Yeni memurlara görevlerinde başarılar dileyen yetkililer, “Şehrimizin huzuru ve güvenliği için büyük bir özveriyle görev yapacak olan kıymetli mesai arkadaşlarımızın; bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceklerine yürekten inanıyor, başarılı bir çalışma hayatı diliyoruz” dedi.

Benzer Başlıklar

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Denizli Büyükşehir Fotoğraf Kursiyerleri Uygulamalı Eğitimde
Sonraki Haber Türkiye’ye Örnek Beslenme Desteği Projesine Başvurular Devam Ediyor

Yorum Yap