Dünya Kanser Günü Kapsamında Farkındalık Semineri Düzenlendi
Dünya Kanser Günü Kapsamında Farkındalık Semineri Düzenlendi
4 Şubat Dünya Kanser Günü etkinlikleri kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Dr. Mehmet Fuat Umay Konferans Salonu’nda bir seminer gerçekleştirildi. Seminere ilgili kurum tarafından katılım sağlandı.
Alanında uzman konuşmacıların yer aldığı programda; kanserden korunma yolları, erken tanının önemi ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Katılımcıların ilgiyle takip ettiği seminer, soru-cevap bölümüyle sona erdi.
Seminerin ardından, Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Hizmetleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla broşür dağıtımı yapılarak katılımcılara bilgilendirme gerçekleştirildi. Yapılan bilgilendirmelerde, koruyucu aile olmanın önemi, evlat edinme süreçleri ve bu hizmetlerin çocukların gelişimine sağladığı katkılar hakkında bilgi verildi.
Gerçekleştirilen çalışmalarla, koruyucu aile ve evlat edinme hizmetlerine yönelik toplumsal farkındalığın artırılması hedeflendi.
Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler Haberleri
- 15-06-202622:16 İl Müdürlüğümüz tarafından Kırklareli Merkez mahalle ve köy muhtarları ile Pınarhisar ilçe ve köy muhtarlarına yönelik bilgilendirme eğitimleri gerçekleştirildi.
- 12-06-202611:24 Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları Programı Düzenlendi
- 09-06-202621:47 İl Müdürlüğünde Psikolojik İlk Yardım ve Kayıp Eğitimi Gerçekleştirildi
- 08-06-202623:00 Kuruluş Müdürleriyle Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 05-06-202620:13 Kırklareli Huzurevi'nde Kuşaklar Buluşması Gerçekleştirildi
- 04-06-202614:22 Lüleburgaz'da Yaşlıların El Emeği Sergilendi
- 03-06-202616:02 Milli Aile Haftası Kapsamında Anlamlı Etkinlikler Gerçekleştirildi
- 01-06-202610:45 Özel Engelli Bakım Merkezlerine Yönelik Denetimler Yapıldı
- 22-05-202620:25 Aile ve Nüfus On Yılı: Gelenek ve Gelecek Buluşması
- 18-05-202618:43 Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Lüleburgaz'da Gönül Buluşması Düzenledi

