Yeşilay Düzce Şubesi tarafından, Merkez ilçede görev yapan okul idarecilerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık" semineri düzenlendi.

Yeşilay Genel Merkezi Şube Operasyonlar Müdürü İsmail Memiş ve Düzce YEDAM'dan Gülbeyaz Çınar tarafından gerçekleştirilen seminerde; madde, internet ve tütün bağımlılığında tedavi ve ayaktan rehabilitasyon süreçleri ele alınırken, Yeşilay'ın tedavi ve rehabilitasyon alanındaki önemli hizmetlerinden YEDAM'ın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Programa; İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Yeşilay Şube Yönetim kurulu üyeleri ve Merkez ilçede görev yapan okul yöneticileri katıldı.

Programda konuşma yapan İl Müdürü, bağımlılıkla mücadelede erken farkındalık ve doğru yönlendirmenin önemine dikkat çekerek, öğrencilerin bağımlılıklardan korunması ve ihtiyaç duyduklarında doğru destek mekanizmalarına ulaştırılması noktasında okul yöneticilerinin önemli bir role sahip olduğunu vurguladı.

Önceki Haber Ücretsiz Ders Kitapları Okullarda Dağıtılmaya Başlandı
Sonraki Haber Düzce'nin İncileri: Eğitimde Başarı Hikayeleri

Yorum Yap