Vali Serdar Kartal, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen Banaz Kaymakamı Cuma Emeç ile Ulubey Kaymakamı İbrahim Coşkunaslan onuruna düzenlenen veda programında Vali Yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi.
Hasbahçe Polis Evi'nde gerçekleştirilen programa Vali Serdar Kartal'ın yanı sıra Vali Yardımcıları ile ilçe kaymakamları katıldı.
 
Programda konuşan Vali Serdar Kartal, mülki idare amirlerinin devlet ile millet arasında önemli bir köprü vazifesi üstlendiğini belirterek, görev yaptıkları süre boyunca Banaz ve Ulubey ilçelerinde kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve vatandaş odaklı şekilde yürütülmesine sağladıkları katkılar dolayısıyla Kaymakam Cuma Emeç ile Kaymakam İbrahim Coşkunaslan'a teşekkür etti.
 
Vali Kartal, "Görev yaptığınız süre boyunca ilimize ve ilçelerimize önemli hizmetlerde bulundunuz. Devletimize ve milletimize aynı özveriyle yeni görev yerlerinizde de başarılı hizmetler sunacağınıza yürekten inanıyorum. Sizlere ve ailelerinize sağlık, huzur ve başarı dolu bir görev hayatı diliyorum." ifadelerini kullandı.
 

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Tarımsal Üretimi Güçlendirecek Ortak Yatırım İçin İmzalar Atıldı
Sonraki Haber Vali Kartal, Şehit Aileleri ve Gazilerle Aşure Programında Buluştu

Yorum Yap