Hakkâri Valisi İbrahim Taşyapan, eşi Nesibe Taşyapan Hanımefendi, 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Ferat Vural, Dağ ve Komando Tugay Kurmay Başkanı Kurmay Albay Erhan Canbulat ve beraberindeki heyet ile birlikte Otluca Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.

Şehit ailelerinin ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurgulayan Vali Taşyapan, vatanın huzur ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını ifade ederek kahraman gazilere sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.

Vatanın huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan Mehmetçiklere teşekkür ederek görevlerinde başarılar dileyen Vali Taşyapan, Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendirmesini temenni ederek tüm vatandaşların sağlık ve huzur içinde Ramazan Bayramı’na ulaşmasını diledi.

Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı'nın 107. Yılı Kutlandı
Sonraki Haber Kızılay Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katılım

Yorum Yap