AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen belediye başkanı, “Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu hizmet anlayışı doğrultusunda her zaman sahadayız. Kentsel dönüşümden raylı sisteme kadar şehrimizin geleceğine yön verecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, teşkilatlarımızla güçlü istişare ve uyum içerisinde Sakarya'ya hizmet etmeyi sürdürüyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Samet Çağlayan ile teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Gerçekleşen buluşmada Sakarya'da devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Belediye başkanı, teşkilatlarla kurulan güçlü istişare kültürünün ve uyumlu çalışma anlayışının hizmetlerin daha hızlı ve verimli şekilde hayata geçirilmesine önemli katkı sunduğunu ifade etti.

“Her zaman sahadayız”
Sahada olmanın ve vatandaşla gönül bağını güçlü tutmanın hizmet anlayışlarının temelini oluşturduğunu belirten belediye başkanı, “Cumhurbaşkanımızın Sapanca'daki istişare ve değerlendirme toplantısında özellikle sahada olmanın, vatandaşla gönül bağını güçlü tutmanın önemine yaptığı vurgu bizler için çok kıymetliydi. Bizim önceliğimiz her zaman sahada olmak, vatandaşımızla aynı sofrayı paylaşmak, aynı caddeyi yürümek, aynı meseleleri konuşmaktır. Şehrimizin her noktasında hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, onların talep ve beklentilerini yerinde dinlemeye büyük önem veriyoruz. Bu süreçte teşkilatlarımızla kurduğumuz güçlü istişare ve koordinasyon en büyük gücümüzdür” dedi.

“Yatırımlar adım adım ilerliyor”
Belediye başkanı, “Sakarya için ortaya koyduğumuz vizyon doğrultusunda çok önemli yatırımları hayata geçiriyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor, raylı sistem başta olmak üzere ulaşım yatırımlarımızı adım adım ilerletiyoruz. Altyapıdan sosyal yaşam alanlarına, gençlik ve spor yatırımlarından çevre projelerine kadar Sakarya'nın her köşesinde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Hem bugünün ihtiyaçlarını karşılayan hem de şehrimizin geleceğini şekillendiren eserleri kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

“Şehrimize değer katan hizmetler yapılıyor”
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehir Belediye Başkanına nazik ziyaretleri ve teşkilatımızla gerçekleştirdiği samimi istişare dolayısıyla teşekkür ediyorum. Şehrimize değer katan yatırımların ve hizmetlerin hayata geçirilmesinde gösterdiği gayret bizleri memnun ediyor” dedi.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber 'milletimiz Uğruna Can Verilen Vatanı Darbecilere Teslim Etmedi, Hiçbir Zaman Etmeyecek'
Sonraki Haber Akyazı Ve Hendek'in 135 Kilometrelik Dev Altyapı Yatırımda Saha Sevkiyatları Başladı

Yorum Yap