İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ, GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİNE KATILDI
60
Güncelleme : 18.06.2026 14:50
Yayın : 18.06.2026 00:00

Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Geleneksel Çocuk Oyunları ve İlkokul Fiziksel Etkinlikler Çocuk Şenliği", Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, il ve ilçe yöneticileri ile il protokolü de katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Şenlik kapsamında öğrenciler, geleneksel çocuk oyunları ve çeşitli fiziksel etkinliklerle hem eğlenceli hem de hareketli bir gün geçirdi. Etkinliklerde öğrencilerin takım ruhu, iş birliği, sportif becerileri ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi amaçlandı.

Program alanını gezerek öğrencilerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, çocukların fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlayan bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti. Özdemirci, geleneksel oyunların yaşatılmasının kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılması açısından önemli olduğunu belirterek etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen yönetici, öğretmen ve paydaşlara teşekkür etti.

Renkli görüntülere sahne olan çocuk şenliği, öğrencilerin yoğun katılımı ve coşkusu eşliğinde tamamlandı.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber İMAM HATİP SPOR OYUNLARI MÜSABAKALARI TAMAMLANDI
Sonraki Haber TARSUS'TA TASKAM PROJESİ İÇERİK GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI BAŞLADI

Yorum Yap