İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ, ULUSLARARASI LİMANI İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ
26
Güncelleme : 30.07.2026 14:06
Yayın : 30.07.2026 13:57

İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında Mersin Uluslararası Limanı İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okulda yürütülen fiziki ve altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Özdemirci, idarecilerden hazırlıkların son durumu hakkında bilgi aldı. Yeni dönemde öğrencilere en iyi eğitim ortamını sunmayı hedeflediklerini belirten Özdemirci, okulların eksiksiz bir şekilde yeni döneme hazır hale getirilmesi için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı.

Ziyaret, okul yönetimi ile yapılan değerlendirme toplantısının ardından sona erdi.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber VALİMİZ SAYIN ATİLLA TOROS, YKS VE LGS'DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
Sonraki Haber İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ'DEN MERSİN AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ TOLGA NACAR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yorum Yap