İlçede, Kaymakam Huriye KÜPELİ KAN başkanlığında “Çocukların Eğitim Süreçleri Güvenliği’ne İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmetler ile Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü” kapsamında, okul müdürlerine yönelik “Okul ve Çevre Güvenliği Tedbirleri Toplantısı” ile “Siber Güvenlik Semineri” gerçekleştirildi.

Toplantı ve seminere Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Murat DİLSİZ, İlçe Emniyet Müdürü Erdal ESEN, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Refik ÖZSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, ilgili kurum amirleri ile ilçede faaliyet gösteren tüm okul müdürleri katılım sağlamıştır.

Toplantıda çocukların güvenliğine yönelik uygulamalar kapsamlı şekilde değerlendirilmiş; ayrıca Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince çocukların sanal ortamda karşılaşabileceği riskler ve bu risklerden korunma yöntemleri hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği'nden Kaymakama Ziyaret
Sonraki Haber Fatih İlkokulu’nda Sağlıklı Hayat Programı Düzenlendi

Yorum Yap