Kaymakam Efecan ŞAHİN başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erkan ÇINAR, İlçe Emniyet Amir Vekili Başkomiser Ali YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÜNER ile ilgili kurum personeli katıldı.

Toplantıda, 13 Haziran Cumartesi günü saat 09.30 ile 13.00 arasında gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı kapsamında alınacak güvenlik, ulaşım ve sınav tedbirleri ile kurumlar arasında yürütülecek koordinasyon çalışmaları ele alındı. Sınavın huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi amacıyla yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Kaymakam Efecan Şahin Atatürk Ortaokulu'nda Öğrencilerle Buluştu
Sonraki Haber Tokdemir Mahallesinde Okul Ziyareti Gerçekleştirildi

Yorum Yap