MARMARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 
Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı.
 
Anadolu Hisarı Kampüsü Akademi Stadyumu’nda gerçekleştirilen tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler, öğretim görevlileri ve akademik kadronun kortej yürüyüşüyle başladı.
 
Törende; Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Okur ile önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu konuşma yaptı.
 
Program kapsamında dereceye giren öğrenciler ile öğretim görevlilerine ödülleri takdim edildi. Fakülteyi dereceyle tamamlayan öğrencilerin ödülleri; önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Okur tarafından verildi.
 
Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.
 

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Göksu Deresi Saha Gezisi ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Sonraki Haber   BEYKOZ KAYMAKAMI DR. FATİH ÜRKMEZER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

Yorum Yap