Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney,
27
Güncelleme : 19.06.2026 14:45
Yayın : 19.06.2026 14:43

 

Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek öğrencilere başarılar dileyerek mesaj yayımladı.

Güney mesajında, "Sevgili gençler; sınav salonuna kendinize güvenerek, içiniz rahat şekilde girin. Aylar boyunca verdiğiniz emeğin karşılığını alacağınıza inanıyorum." dedi.

Türkiye Yüzyılı'nın güçlü yarınlarını inşa edecek gençlerin ülkemize değer katacağını belirten Güney, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Gençler, Kıymetli Velilerimiz ve Değerli Eğitim Camiamız,

Uzun bir hazırlık sürecinin ardından Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrencilerimizin heyecan ve umutlarını yürekten paylaşıyorum.

İnsanı başarıya taşıyan yol, tek bir güne ya da tek bir sonuca sığmayacak kadar geniştir. Bugüne kadar gösterilen gayret, edinilen tecrübe ve kazanılan değerler, geleceğin sağlam temellerini atmaktadır.

Sevgili gençler; sınav salonuna kendinize güvenerek, içiniz rahat girin. Aylar boyunca verdiğiniz emeğin karşılığını alacağınıza inanıyorum. Bilgi ve birikiminizi en doğru şekilde ortaya koyacağınıza, sakinliğinizi koruyarak dikkatinizi sorulara yoğunlaştıracağınıza ve zamanı verimli kullanacağınıza güvenim tamdır.

Bu süreçte evlatlarının yanında olan, onların hayallerine ortak olup her türlü fedakârlığı gösteren velilerimize ve öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emekleri bulunan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye Yüzyılı'nın güçlü yarınlarını inşa edecek gençlerimizin, sahip oldukları azim, çalışma disiplini ve yüksek ideallerle ülkemize değer katacaklarından hiç kuşku duymuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 20-21 Haziran 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyor; emeklerinin karşılığını aldıkları, gönüllerindeki hedeflere ulaştıkları güzel bir netice temenni ediyorum."

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Sahneden yükselen türküler bir kez daha gönüllerde yankılandı
Sonraki Haber Vali Sarıibrahim: "Okunan her kitap, geleceğe açılan yeni bir kapıdır"

Yorum Yap