MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÖKREK, TÜRKİYE İKİNCİSİ OLAN SEMİH SUHEYB HAN'I KUTLADI
21
Güncelleme : 17.06.2026 18:40
Yayın : 17.06.2026 00:00

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Ankara'da gerçekleştirilen yarışmada Türkiye ikincisi olan Doğubayazıt Ömer Çoktin Fen Lisesi öğrencisi Semih Suheyb Han, ilini başarıyla temsil etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yayımladığı tebrik mesajında, elde edilen başarının hem öğrenci hem de il adına gurur verici olduğunu belirtti.

Han'ın Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma alanındaki yeteneğini azim ve disiplinli çalışmayla taçlandırdığını ifade eden Kökrek, "Öğrencimiz Semih Suheyb Han'ın Türkiye genelinde düzenlenen böylesine anlamlı ve değerli bir yarışmada ikinci olması bizleri son derece mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okumaya yönelik gösterdiği gayret, özveri ve başarısıyla ilimizi en güzel şekilde temsil etmiştir. Bu başarı, öğrencimizin azmi ve gayretinin yanı sıra ailesinin desteği, öğretmenlerinin özverili çalışmaları ve okul yönetiminin rehberliğiyle ortaya çıkan güçlü bir dayanışmanın ürünüdür. Manevi değerlerine bağlı, akademik ve sosyal yönleri güçlü nesiller yetiştirme hedefimiz doğrultusunda öğrencilerimizin elde ettiği her başarı bizlere umut ve güç vermektedir. Semih Suheyb evladımızın bundan sonraki eğitim hayatında da aynı azim ve kararlılıkla çok daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum." dedi.

Kökrek, öğrencinin yetişmesinde emeği bulunan ailesine, öğretmenlerine ve okul yöneticilerine teşekkür ederek, Semih Suheyb Han'ı başarısından dolayı kutladı.

Önceki Haber Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Türkiye Birincisi Öğrenciyi Tebrik Etti
Sonraki Haber EVLİYA ÇELEBİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROJESİ KAPSAMINDA GELEN ÖĞRENCİLER AĞIRLANDI

Yorum Yap