Şanlıurfa ve Kahramanmaraş illerindeki okullarında yaşanan üzücü olayların ardından, ilimizdeki okulların güvenlik önlemlerinin görüşüldüğü Okul Güvenliği Toplantısı, Vali İlhami Aktaş koordinesinde yapıldı.

Valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, Başiskele Kaymakamı Soner Şenel, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez, Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Dilovası Kaymakam V. ve Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ve İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın katıldı.

Okullardaki güvenlik önlemleri görüşülerek mevcut güvenlik önlemlerinin yanı sıra ilave önlemlerin alınması ve denetimlerin arttırılmasına ilişkin ilgili kurum yetkililerinin talimatlandırıldığı toplantıda, öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağlamak amacıyla koruyucu ve önleyici tedbirler gözden geçirildi.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Kocaeli Bölge Liman Başkanı Erol Ekmekçi Valiye Veda Ziyareti Gerçekleştirdi
Sonraki Haber Vali Aktaş, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanları İle VKS Toplantısında

Yorum Yap