12
Güncelleme : 28.09.2026 10:07
Yayın : 28.09.2026 09:59

Şehrimiz Zonguldak" Ders Kitabı Çalışmaları Değerlendirildi

 Ortaokul öğrencilerimizin şehrimizi tarihî, coğrafi, kültürel ve ekonomik yönleriyle tanımalarına katkı sunmak amacıyla hazırlanan "Şehrimiz Zonguldak" ders kitabına ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Uygar Keskin, Temel Eğitim Şube Müdürümüz Serhat Turan ve kitap hazırlama komisyonu üyelerinin katıldığı toplantıda; bugüne kadar yürütülen çalışmalar, öğretim programındaki değişiklikler ve kitabın tamamlanmasına yönelik çalışma takvimi ele alındı.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Uygar Keskin, kitabın öğrencilerimizin şehrimizin değerlerini tanımaları ve yaşadıkları şehre yönelik aidiyet bilinci geliştirmeleri açısından önemini vurgulayarak emeği geçen eğitimcilere teşekkür etti.

Önceki Haber 26 Eylül Türk Dil Bayramı'mız Kutlu Olsun
Sonraki Haber Zonguldak Orman Okulunun 2026-2027 Eğitim Öğretim Döneminde İlk Ziyaretçileri Gökçebey Ortaokulu Öğrencileriydi

Yorum Yap