Bakanlığımız ile UNICEF iş birliğinde yürütülen “Türkiye’de Koruyucu Aile Sisteminin Güçlendirilmesi” Projesi kapsamında hayata geçirilen **“Rehber Koruyucu Aile” uygulamasında Antalya pilot il olarak belirlenmiştir.

Proje kapsamında ilimizde belirlenen Rehber Koruyucu Ailelere yönelik eğitim programı düzenlendi.

Eğitim, öğretim görevlisi Prof. Dr. Umut YANARDAĞ tarafından gerçekleştirilirken; programda Rehber Koruyucu Ailelerin bilgi ve deneyimlerinin güçlendirilmesi, koruyucu aile sistemine yeni katılan ailelere rehberlik edebilmeleri ve uygulama sürecinde etkin rol üstlenmeleri konularında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, koruyucu aile hizmetlerinin niteliğinin artırılması ve çocuklarımızın güvenli, sağlıklı ve destekleyici aile ortamlarında yetişmelerine katkı sunulması amacıyla çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber İl Müdürü Galip Sökmen'den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Sonraki Haber Antalya'da 19 Eylül Gaziler Günü Törenlerle Kutlandı

Yorum Yap