30 Ağustos Zafer Bayramı, 104. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'da da törenlerle kutlandı.

Kutlamalar ilk olarak Osmanbey Şehitlik Anıtına Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesinin çelenk sunumuyla başladı. Şehitlikteki çelenk sunma töreninin ardından kutlamalar Şanlıurfa Valiliğinde Vali Hasan Şıldak'ın tebrikleri kabulüyle devam etti.

Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen geçit töreni ise; Vali Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haluk Erdem ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy'un halkı selamlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten, şiirler ve halk oyunları gösterisinin ardından program, geçit töreniyle sona erdi.

Kutlamalara Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haluk Erdem, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Naci Aldemir, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, kaymakamlar, belediye başkanları, adli yargı temsilcileri, askeri ve idari erkan ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Nejdet Işık

Önceki Haber Okullarda İSG Sene Başı Planlama Toplantısı Yapıldı
Sonraki Haber İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'ten 30 Ağustos Mesajı

Yorum Yap