Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 181. Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesince, İlçe Emniyet Müdürü Levent OKYAY ve beraberindeki heyet, Kaymakam Ömer ÇİMŞİT’i makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Levent OKYAY, hafta hakkında ve bu kapsamda yapılan etkinliklere yönelik olarak Kaymakam ÇİMŞİT'e bilgi verdi.

Kaymakam Ömer ÇİMŞİT ise kuruluş yıldönümleri nedeni ile görevi başında şehit düşen tüm polisleri rahmet, şükran ve minnetle yad ettiğini, gazi olanları da şükranla andığını ifade etti. Ayrıca görevde olan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarının "Polis Haftasını" kutlayarak, ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanması adına göstermiş oldukları üstün ve gayretli çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, kendilerine Allah'tan sağlık, sıhhat ve afiyetler temennisinde bulundu.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Kaymakam Ömer Çimşit'e Ziyaret
Sonraki Haber Eğirdir İlçesi Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

Yorum Yap