Giresun Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürlüğü tarafından, Giresun Türk Telekom Müdürlüğünde görev yapan personele yönelik Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele (KYŞM) eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitim programında, kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik ulusal politika ve uygulamalar, şiddet türleri, şiddetin erken fark edilmesi, başvuru mekanizmaları ile şiddet mağdurlarına sunulan koruyucu ve önleyici hizmetler hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Ayrıca, ŞÖNİM'in görev ve sorumlulukları, kurumlar arası iş birliğinin önemi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı.

Eğitim, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

Önceki Haber Keşap’ta Kamu Personeline Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi Verildi.
Sonraki Haber Giresun Sahil Güvenlik Komutanlığı Personeline Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi Verildi.

Yorum Yap