Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından eğitim-öğretim dönemi boyunca sürdürülen çalışmaların sahneye taşındığı yıl sonu gösterisi düzenlendi.
 
Altınyazı Saklı Bahçe’de gerçekleştirilen programa Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Ufuk Doğan, İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Yıldız, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler tarafından oluşturulan koro ekibi, hazırladıkları eserleri katılımcılarla buluşturdu. 
Devamında öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan türkü dinletisi ile Türk sanat müziği eserleri sahnelendi. Ayrıca öğrenciler tarafından hazırlanan folklor ekibi gösterisi de izleyicilerden büyük beğeni topladı.
 
Kaymakam Osman Bilici, program kapsamında sahnelenen gösterilerin öğrencilerin sanatsal yönlerini geliştirmelerine, kültürel değerlerle bağ kurmalarına ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
 
Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini ortaya koymalarına imkân tanıyan bu tür etkinliklerin eğitim sürecine değer kattığını belirten Kaymakam Bilici, öğretmenlerin rehberliğinde hazırlanan çalışmalar dolayısıyla emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Resim, Şiir ve Gösterilerin Buluştuğu Yıl Sonu Programı
Sonraki Haber Şehit Ailesine Babalar Günü Vesilesiyle Vefa ve Minnet Ziyareti

Yorum Yap