Vali İlhami Aktaş, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim İbrahimoğlu’nun kızının nikah törenine katıldı. 
 
Başiskele Yuvacık Kültür Merkezinde gerçekleşen ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın kıydığı Nikah töreninde genç çiftin şahitliğini yapan Vali İlhami Aktaş, Kevser ve Samet çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.
 
Vali İlhami Aktaş, Ayşe - İbrahim İbrahimoğlu ve Zekire- Ali Sarıten aileleri ile bir süre sohbet ederek, tebriklerini iletti.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Roman Vatandaşlara Yönelik Kocaeli İl Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı, Vali İlhami Aktaş Başkanlığında Gerçekleştirildi
Sonraki Haber Tüm Engellileri Birleştirme Derneği İzmit Şubesi ile Kocaeli Özel Gereksinimli Bireyler ve Aileler Derneği’nden Vali Aktaş’a Ziyaret

Yorum Yap