Vali Aydın Baruş, Palandöken Yıldızlar Dağ Bisikleti Yarışları (Short Track) kapsamında bu yıl 6’ncısı düzenlenen Palandöken MTB Cup yarışlarına katılarak dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

13 Eylül 2026 tarihinde Palandöken’de gerçekleştirilen ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takviminde yer alan organizasyon, 4 farklı kategoride düzenlendi. Elit kategoride mücadele eden sporcular, UCI puanlarının yanı sıra 2028 Los Angeles Olimpiyatları yolunda önem taşıyan olimpiyat puanları için pedal çevirdi.

Kazakistan, Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Romanya, Macaristan ve Türkiye’den sporcuların katıldığı yarışlarda, 7 ülkeden toplam 60 elit sporcu mücadele etti. Palandöken’in zorlu parkurunda gerçekleştirilen organizasyon, uluslararası düzeyde sporcuları Erzurum’da bir araya getirdi.

Önceki Haber Vali Baruş, Çat İlçesini Ziyaret Etti
Sonraki Haber Vali Aydın Baruş Yavi Deprem Konutlarını İnceledi

Yorum Yap