Valimiz Sayın Hayrettin Çiçek, Abdurrahim Karakoç İlkokulu, Piri Reis İlkokulu ve TOKİ Ortaokulu’nda düzenlenen TÜGVA Yaz Okulu programlarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Karaman İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve TÜGVA İl Temsilcisi Abdülkadir Göregen’in de eşlik ettiği ziyarette sınıfları ziyaret eden Sayın Valimiz, eğitim gören öğrencilerle sohbet ederek öğretmenlerden yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan Sayın Valimiz, yaz okullarının çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatillerini verimli değerlendirmelerine, sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerine önemli katkılar sunduğunu belirterek programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Karaman genelinde 22 okulda yaklaşık 3 bin öğrencinin bulunduğu TÜGVA Yaz Okulu programında öğrenciler; Kur’an-ı Kerim, hadis, siyer ve temel dini bilgiler eğitimleriyle manevi gelişimlerini desteklerken, futbol, basketbol, voleybol, badminton, dart, satranç ve geleneksel çocuk oyunlarıyla fiziksel ve sosyal becerilerini geliştiriyor. Program kapsamında ayrıca kültür gezileri, yarışmalar, takım oyunları ve atölye çalışmalarıyla çocuklara güvenli, eğitici ve verimli bir yaz dönemi sunuluyor.
 
 

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Karanlığı Delen Selâlar, Aynı Saatte Yeniden Yankılandı Semalarda
Sonraki Haber Vali ÇİÇEK Vatandaşlarımızla Birlikte Demokrasi Nöbetine Katıldı

Yorum Yap