Vali İlhami Aktaş, kendisine eşlik eden Turkuvaz Medya Grubu Temsilcileri ile birlikte İMES Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti.
 
Turkuvaz Medya Grubu’nun iş dünyası ve kent ekonomisinin önde gelen temsilcilerini bir araya getirdiği İl Buluşmaları ziyaretinde; Vali İlhami Aktaş, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, Yönetim Kurulu Başkanvekili Kerim Çolakoğlu, Müteşebbis Heyet Üyesi Ahmet Şahin ile birlikte bölge firmalarının yöneticileri ve iş insanları; Enver Kaya, Ahmet Sözer, Bilal Kartal, Turan Durmuşoğlu, Şakir Eriş ve Erol Elmas’ın yanı sıra Turkuvaz Medya Yazılı Basın Reklam Genel Müdürü Cyda Uzman, Genel Müdür Yardımcısı Ümit Erçelik, Haber Spikeri Nihan Günay, Turkuvaz Medya Yöneticileri; İbrahim Zahid Altay, Abdurrahman Şimşek ve Sinan Özedincik ile Yazarlar; İlker Gezici, Yüksel Aytuğ, Dilek Güngör, Ekrem Kızıltaş ve Faruk Erdem  yer aldılar.
 
Program kapsamında yapılan toplantıda İMES OSB Bölge Müdürü Onur Kesici tarafından, İMES OSB’nin genel yapısı, faaliyetleri, sanayicilere yönelik hizmetleri ve bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. 
 
İMES OSB Mükemmeliyet Merkezi Ziyaret Edildi
 
Ziyaret programının devamında heyet, İMES OSB Mükemmeliyet Merkezi’ni ziyaret etti. İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Kerim Çolakoğlu ve İMES OSB Mükemmeliyet Merkezi Müdürü Deniz Aygan tarafından Merkez’in faaliyetleri, işleyişi ve gerçekleştirilen eğitim programları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
 
Gerçekleştirilen ziyaret ve toplantılarda, İMES OSB’nin sanayi ekosistemi içerisindeki çalışmaları, bölge firmalarının faaliyetleri ve eğitim-gelişim odaklı projeler üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Vali İlhami Aktaş Başkanlığında Kocaeli Bildirim Güvenliği ve Etik Protokolü İmza Töreni Gerçekleşti
Sonraki Haber Gölcük İhsaniye Merkez Mahalle Muhtarı Ahmet Komut, Vali İlhami Aktaş’ı Ziyaret Etti

Yorum Yap