VALİMİZ SAYIN ATİLLA TOROS BAŞKANLIĞINDA,
165
Güncelleme : 30.09.2026 11:40
Yayın : 30.09.2026 09:47

Valimiz Sayın Atilla Toros'un başkanlığında, "Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler Buluşması" gerçekleştirildi.

Mersin Üniversitesi Akdeniz Kültür Merkezi'nde Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Sayın Mustafa Otrar  Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Yasin Emre, il protokolü, İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, İl ve İlçe Millî Eğitim yöneticileri ile  ilgili kurum müdürleri ile ilimizdeki Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmenlerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Valimiz Sayın Atilla Toros, Mersin Valiliği olarak Emniyet, Jandarma ve ilgili tüm kurumlarla sahada olduklarını belirtti.

Sayın Cumhurbaşkanımızın eğitim güvenliğine ilişkin ortaya koyduğu güçlü irade ile İçişleri Bakanlığımız ve Millî Eğitim Bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Sayın Valimiz, "Biz de üzerimize düşen sorumluluğu kararlılıkla yerine getiriyoruz." dedi.

Toplantıda, Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Sayın Mustafa Otrar da bir konuşma gerçekleştirdi.

Eğitim güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında sunumların yapıldığı toplantıda, katılımcıların soru ve önerileri alınarak sahada karşılaşılan hususlar ile çözüm önerileri değerlendirildi.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber MERSİN'İN HAFIZASI, "ŞEHRİN TANIKLARI, ZAMANIN MUHAFIZLARI" PANELİNDE ELE ALINDI
Sonraki Haber İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ, YENİŞEHİR AYŞE POLAT ORTAOKULUNDA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Yorum Yap