Balıkesir'de Eğitimde Saha Denetimleri: Bandırma ve Erdek'te İncelemeler Yapıldı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal, Bandırma ve Erdek ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi, öğretmen ve yöneticilerle bir araya geldi.

Balıkesir'de Eğitimde Saha Denetimleri: Bandırma ve Erdek'te İncelemeler Yapıldı
EĞITIM 1 dk okuma 7 Okunma
Yazı Boyutu:

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal, eğitimde niteliğin artırılması ve yürütülen projelerin yerinde takibi amacıyla Bandırma ve Erdek ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen'in de eşlik ettiği program kapsamında, eğitim paydaşlarıyla bir araya gelinerek süreçler değerlendirildi.

Bandırma'da Kurumsal Ziyaretler

Bandırma programına, yeni görevine atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir'e yapılan hayırlı olsun ziyaretiyle başlandı. Görüşmede, ilçedeki eğitim çalışmaları ve planlanan projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından Bandırma Kaymakamı Recep Öztürk'ü makamında ziyaret eden heyet, ilçedeki eğitim faaliyetlerinin genel durumu ve gelecekte hayata geçirilmesi hedeflenen projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Erdek'te Okul İncelemeleri

Bandırma'daki temaslarının ardından Erdek ilçesine geçen Selehattin Kal, burada Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan ile birlikte Ocaklar İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Okulun birimlerini gezerek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde bilgi alan Kal, öğretmenler odasında eğitim kadrosuyla bir araya geldi.

Öğretmenlerin eğitim-öğretim süreçlerine dair görüş ve önerilerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı. Gerçekleştirilen bu saha ziyaretlerinin, eğitimde ortak hedefler doğrultusunda güçlü bir iletişim ağı kurulmasına ve çalışmaların daha verimli sürdürülmesine katkı sağladığı ifade edildi.

Görüşünüzü Belirtin

Eğitim Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer