Bulancak'ta Yeni Sosyal Tesis ve Mescit İçin Protokol İmzalandı

Giresun'un Bulancak ilçesinde, Mesleki Eğitim Merkezi yerleşkesi içerisinde inşa edilecek sosyal tesis ve mescit projesi için resmi protokol imzalandı.

Bulancak'ta Yeni Sosyal Tesis ve Mescit İçin Protokol İmzalandı
EĞITIM 1 dk okuma 29 Okunma
Yazı Boyutu:

Giresun'un Bulancak ilçesinde eğitim ve sosyal donatı alanlarını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Bulancak Sanayi Mahallesi'nde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi yerleşkesinde hayata geçirilmesi planlanan Bulancak Sanayi Mescidi ve Mesleki Eğitim Merkezi Sosyal Tesisi için resmi protokol imzalandı.

Giresun Valiliği Kütüphane Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Giresun Valisi Mustafa Koç, Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Proje, S.S. Bulancak Sanayi İşletme Kooperatifi'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek.

24 Ayda Tamamlanması Hedefleniyor

Toplam 396 metrekarelik bir alanda inşa edilecek olan sosyal tesis ve mescit projesinin, bölgedeki eğitim faaliyetlerine ve sosyal ihtiyaçlara katkı sağlaması amaçlanıyor. Protokol kapsamında, yapım sürecinin 24 ay içerisinde tamamlanarak tesisin Millî Eğitim Bakanlığı'na devredilmesi öngörülüyor.

Yetkililer, projenin tamamlanmasıyla birlikte Mesleki Eğitim Merkezi yerleşkesinin sosyal donatı açısından daha işlevsel bir yapıya kavuşacağını belirtti.

Görüşünüzü Belirtin

Eğitim Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer