Güngören'de eğitim faaliyetlerini destekleyen yeni bir sosyal alan öğrencilerin hizmetine sunuldu. Prof. Dr. Fuat Sezgin Ortaokulu bünyesinde oluşturulan kütüphanenin açılışı için tören düzenlendi.
Düzenlenen açılış programına Güngören Kaymakamı Ayhan Terzi de katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Kütüphanenin açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, ardından alanı gezerek öğrencilerle sohbet etti.
Açılış programının ardından okul bünyesindeki müzik atölyesini de ziyaret eden Kaymakam Ayhan Terzi, burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Öğrencilerin kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkı sunan faaliyetler hakkında bilgi alan Terzi, gençlerin sanat çalışmalarını yakından takip etti.