Kaymakam Kapankaya, Turgutlu Lisesi'ni Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, vefat eden emekli öğretmen Nurettin Filizkaya için düzenlenen lokma hayrına katıldıktan sonra Turgutlu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Kapankaya, Turgutlu Lisesi'ni Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu
EĞITIM 1 dk okuma 12 Okunma
Yazı Boyutu:

Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, ilçede uzun yıllar Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan ve hayatını kaybeden Nurettin Filizkaya'nın vefatının 7. günü dolayısıyla Turgutlu Lisesi'nde gerçekleştirilen lokma hayrı programına katıldı.

Düzenlenen anma programının ardından okul binasında ve eğitim alanlarında incelemeler yapan Kaymakam Kapankaya, Okul Müdürü Sevim Gökce ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında okulda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri, uygulamalar ve kurumun ihtiyaçları hakkında ayrıntılı bilgi alındı.

Okulun müzik odasını da ziyaret eden Kaymakam Kapankaya, burada sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi edinerek öğrencilerin sanatsal faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretin devamında okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Kapankaya, eğitim-öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Görüşünüzü Belirtin

Eğitim Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer