Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'nden Vali Aktaş'a 11 Kasım Daveti

Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu ve beraberindeki heyet, Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret ederek 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'nden Vali Aktaş'a 11 Kasım Daveti
GENEL 1 dk okuma 19 Okunma
Yazı Boyutu:

Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu, beraberindeki İzmit Orman İşletme Müdürü Oğuzhan Sarımehmet, Gölcük Orman İşletme Müdürü Yusuf Yaycı ve Gebze Orman İşletme Müdürü Mustafa Koçak ile birlikte Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Bölge Müdürü Metin Topçu, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenecek olan “Geleceğe Nefes Dünyaya Barış” temalı etkinliğin detaylarını Vali Aktaş ile paylaştı. Topçu, gerçekleştirilecek olan ağaçlandırma faaliyetlerine ilişkin Vali Aktaş'ı bilgilendirerek, kendisini etkinlikte görmekten onur duyacaklarını ifade etti.

Ağaçlandırma projelerinin önemine vurgu yapan Vali İlhami Aktaş, yeşil alanların artırılmasına yönelik yürütülen çalışmaları desteklediklerini belirtti. Nazik davetleri için teşekkürlerini ileten Vali Aktaş, orman teşkilatı yöneticilerine ve sahada görev yapan tüm ekiplere çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşünüzü Belirtin

Genel Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer