Trabzon'da Huzurevinde Kalan Kadınlardan El Emeği Tuval Çalışması

Trabzon'daki Yıldızlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan kadınlar, oyuncak bebekler ve süsleme materyalleriyle özgün tuval çalışmaları hazırladı.

Trabzon'da Huzurevinde Kalan Kadınlardan El Emeği Tuval Çalışması
SOSYAL HIZMETLER 1 dk okuma 17 Okunma
Yazı Boyutu:

Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Yıldızlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan kadınlar için özel bir etkinlik düzenlendi.

Gerçekleştirilen buluşmada huzurevi sakinleri, oyuncak bebekler yaparak işe başladı. Katılımcılar, ardından çeşitli süsleme materyalleri kullanarak bu bebeklerle özgün tuval çalışmaları hazırladı.

Düzenlenen faaliyet sayesinde yaşlıların el becerilerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyduğu belirtildi. Etkinliğin, katılımcıların üretmenin mutluluğunu yaşadığı ve keyifli vakit geçirdiği verimli bir buluşmaya dönüştüğü ifade edildi.

Görüşünüzü Belirtin

Sosyal Hizmetler Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer