Yozgat'ta Sosyal Hizmet Kuruluşlarında Eğitim İş Birliği

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, sosyal hizmet kuruluşlarında verilecek eğitim faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Halk Eğitim Merkezi ile iş birliği görüşmesi gerçekleştirdi.

Yozgat'ta Sosyal Hizmet Kuruluşlarında Eğitim İş Birliği
SOSYAL HIZMETLER 1 dk okuma 16 Okunma
Yazı Boyutu:

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Alper Alp, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Aydın'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, kurumlar arası iş birliği imkanları ve sosyal hizmet kuruluşlarında hayata geçirilmesi planlanan eğitim programları ele alındı.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlarda hizmet alan bireylerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve mesleki becerilerini artırmak amacıyla yeni kursların açılması hedefleniyor. Eğitim faaliyetlerinin kapsamı ve uygulanacak yöntemler üzerinde fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, dezavantajlı grupların sosyal hayata katılımını destekleyecek projelerin önemi vurgulandı.

Görüşünüzü Belirtin

Sosyal Hizmetler Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer