MERSİN SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ
97
Güncelleme : 03.10.2026 16:10
Yayın : 03.10.2026 14:36

"3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında farkındalık oluşturmak ve sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandırmak amacıyla Müdürlüğümüz tarafından yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

Yenişehir sahil yolundaki etkinliğe İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, eğitim yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve Millî Eğitim personeli katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen organizasyona MEB AKUB ve okul spor kulüpleri de destek verdi.

Fenerbahçe Meydanı'nda başlayıp sahil boyunca devam eden yürüyüş, soğuma egzersizleri ile son buldu. İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, sağlıklı bir toplum için hareketli yaşamın önemine dikkat çekerek katılımcılara teşekkür etti.

 

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ BAŞKANLIĞINDA, AR-GE/STRATEJİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Sonraki Haber İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ, BAKANLIK MÜFETTİŞLERİ VE KURUMUMUZ BİRİM AMİRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Yorum Yap