Manisa Köprübaşı'nda Cumhuriyet'in 103. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde, Cumhuriyet'in kuruluşunun 103. yıl dönümü törenler ve vatandaşların katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Manisa Köprübaşı'nda Cumhuriyet'in 103. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı
GENEL 1 dk okuma 32 Okunma
Yazı Boyutu:

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde, Cumhuriyet'in kuruluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirildi. İlçe genelinde büyük bir gurur ve heyecanla idrak edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine protokol üyeleri, kurum amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Köprübaşı Kaymakamı Bilal Doğan ve Belediye Başkanı Fatih Taşlı'nın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda ilçe sakinleri kutlama etkinliklerinde yer aldı. Programda devlet ve millet dayanışmasının önemine vurgu yapılırken, Cumhuriyetin 103 yıllık tarihi mirası coşkuyla kutlandı.

Törenler kapsamında, başta Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden şehitler rahmetle, gaziler ise minnet ve şükranla yad edildi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusunun yapıldığı kutlamalar, ilçe halkının da yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Görüşünüzü Belirtin

Genel Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer